การรักษาความปลอดภัยที่เพิ่มขึ้นนำเสนอแก่สมาชิกสภาผู้แทนราษฎรท่ามกลางการคุกคามของ Brexit

ผู้ประท้วง Pro-Brexit นอกเมือง Downing Street

สภาหัวหน้าตำรวจแห่งชาติกำลังเรียกร้องให้ทุกคนอยู่ในความสงบ เนื่องจากอารมณ์แปรปรวนในทุกด้านของการอภิปรายในอียู (EU)

ตำรวจยืนยันว่ามีการรักษาความปลอดภัยมากกว่า 10,000 แห่งที่ผ่านการฝึกอบรมสั่งการจากเจ้าหน้าที่ภายใน 24 ชั่วโมงเพื่อจัดการกับความผิดปกติที่มีความสำคัญ

แต่หัวหน้าตำรวจเตือนว่าความพยายามในการรักษาที่สำคัญดังกล่าวไม่สามารถทำได้เกินกว่าหนึ่งสัปดาห์ก่อนที่จะเริ่มส่งผลกระทบต่อหน้าที่การรักษาหลัก

ผู้ช่วยผู้บัญชาการ Martin Hewitt ซึ่งในสัปดาห์นี้ได้กลายเป็นประธานสภาหัวหน้าตำรวจแห่งชาติกล่าวว่า ตัวเลขสาธารณะควรระวัง “ผลที่ไม่ได้ตั้งใจ” เมื่อพูดถึงเรื่องนี้

เขากล่าวว่า: “นี่เป็นอารมณ์ที่สูงที่เป็นปัญหาอย่างที่เราทุกคนรู้และชัดเจนว่าทุกคนจะมีความคิดเห็น

“เราอยู่ในบรรยากาศอย่างไม่น่าเชื่อ อันเป็นผลมาจากสถานการณ์การออกจากสหภาพยุโรปทั้งหมด

“ฉันคิดว่ามีความรับผิดชอบต่อบุคคลเหล่านั้นที่มีเวทีและมีเสียงในการสื่อสารในลักษณะที่อบอุ่นและไม่มีทางใดที่จะทำให้มุมมองของผู้คนขุ่นเคือง”

สถานการณ์ทางการเมืองของ Brexit ได้เห็นการประท้วงอย่างดุเดือดทั้งสองฝ่ายและสมาชิกสภาผู้แทนราษฎรจำนวนหนึ่งได้ร้องขอการรักษาความปลอดภัยเพิ่มเติมในช่วงหกเดือนที่ผ่านมา

 

Increased security offered to MPs amid rise in threats over Brexit

Pro-Brexit protesters outside Downing Street

The National Police Chiefs’ Council is urging all those who have a platform to speak to be moderate in their language as tempers flare on all sides of the EU debate.

Police have confirmed that a national pool of more than 10,000 public order-trained officers is available within 24 hours, to deal with any significant disorder.

But police chiefs are warning that such a major policing effort could not be sustained beyond about a week, before it began to impact on core policing duties.

Assistant Commissioner Martin Hewitt, who this week became chairman of the National Police Chiefs’ Council, said that public figures should be wary of “consequences that weren’t intended” when speaking about the issue.

He said: “This is highly emotive as an issue as we all know and clearly everyone will have their opinions.

“We are in an incredibly febrile atmosphere as a result of the whole EU exit scenario.

“I think there is a responsibility on those individuals that have a platform and have a voice, to communicate in a way that is temperate and is not in any way going to inflame people’s views.”

The political situation over Brexit has already seen heated protests on both sides, and a number of MPs have requested extra security in the past six months.

Source: Sky News