มาร์กอต ร็อบบี้ (Margot Robbie) ถูกเลือกให้รับบทตุ๊กตาบาร์บี้

EPA/GETTY IMAGES

โดยดาราสาวได้เป็นที่รู้จักในวงกว้างหลังจากได้แสดงภาพยนต์เรื่อง Suicide Squad, I, Tonya และ Mary Queen of Scots โดยทั้งนี้บริษัทโปรดักชั้นของเธอ LuckyChap Entertainment ได้รับเลือกให้สร้างภาพยนตร์เรื่องนี้อีกด้วย

นักแสดงหญิงชาวออสเตรเลียกล่าวว่าการเล่นกับตุ๊กตาบาร์บี้นั้น “ ฉันรู้สึกเป็นเกียรติอย่างยิ่งที่ได้รับบทนี้ซึ่งฉันเชื่อว่าจะส่งผลดีต่อเด็กอย่างมาก” ภาพยนตร์ตุ๊กตาบาร์บี้ล่าช้าจนถึงในปี 2020

Robbie วัย 28 ปีบอกว่าเธอรู้สึกเป็นเกียรติที่ได้ร่วมงานกับ Warner Bros และ Mattel ภาพยนตร์เรื่องนี้ยังไม่มีชื่อผู้กำกับ หรือวันที่จะเข้าฉาย แต่นับเป็นความร่วมมือครั้งแรกระหว่างทั้งสองยักษ์ใหญ่ของวงการหนังอเมริกา “มาร์กอตเป็นผู้ผลิตและนักแสดงหญิงยอดเยี่ยมที่จะทำให้ตุ๊กตาบาร์บี้มีชีวิตบนหน้าจอในแบบที่สดใหม่และตรงประเด็นสำหรับผู้ชมทุกวันนี้” Toby Emmerich จาก Warner Bros. กล่าว

ก่อนหน้านี้มีข่าวลือว่า แอนน์ ฮาธาเวย์ กำลังคุยกันเพื่อรับบทนี้ แต่เดือนตุลาคมมีรายงานว่าภาพยนตร์ซึ่งก่อนหน้านี้เป็นโปรดักชั่นของ Sony จะใช้สคริปต์ “แก้ไข” โดย โอลิเวียมิลช์ นักเขียน 8 คนของโอเชียน

ตุ๊กตาบาร์บี้ตัวแรกที่ทำโดย Mattel ได้เปิดตัวในงาน New York Toy Fair ในปี 1959 โดยตัวละครดังกล่าวปรากฏในรายการโทรทัศน์และภาพยนตร์การ์ตูนในหมู่พวกเขาคือภาพยนตร์ทอยสตอรี่

Source:BBC.com

 

Margot Robbie to play Barbie in live-action film

EPA/GETTY IMAGES

Margot Robbie is to play iconic doll Barbie in a live-action film.

The star of Suicide Squad, I, Tonya and Mary Queen of Scots will also produce the movie through her production company, LuckyChap Entertainment.

In a statement, Robbie said playing with the doll promoted “confidence, curiosity and communication”.

“I’m so honoured to take on this role that I believe will have a tremendously positive impact on children,” the Australian actress continued.

Robbie, 28, said she could not have imagine “better partners” than Warner Bros and Barbie creator Mattel.

The film, which has yet to have a title, a director or a release date, marks the first collaboration between the two US companies.

“Margot is the ideal producer and actress to bring Barbie to life on screen in a fresh and relevant way for today’s audiences.” said Toby Emmerich of Warner Bros.

Comedian Amy Schumer had previously been cast to play the doll, only to drop out of the project in 2017.

“I’m bummed, but look forward to seeing Barbie on the big screen,” the star of Trainwreck said at the time.

It was rumoured last January that Anne Hathaway was in talks to take over the role.

In October, it was reported that the film, previously a Sony production, would use a “revised” script by Ocean’s 8 writer Olivia Milch.

The first Barbie doll, made by Mattel, was introduced to the world at the New York Toy Fair in 1959.

The character went on to appear in a string of TV shows and animated films, among them the Toy Story movies.

Source:bbc.com