เหตุผลที่แท้จริงว่าทำไม Taylor Swift ปฏิเสธที่จะแสดงในพิธีบรมราชาภิเษก King Charles

Taylor Swift ปฏิเสธร้องเพลงให้สถาบันกษัตริย์อังกฤษ

ในหนังสือเล่มใหม่ของเขาชื่อ Endgame นักข่าวในราชวงศ์ Omid Scobie อ้างว่าศิลปินเพลงป๊อประดับโลกวัย 33 ปี ได้รับการเสนอให้แสดงในพิธีราชาภิเษกของพระเจ้าชาร์ลส์ที่ 3 เมื่อต้นปีนี้ แต่เธอปฏิเสธ

เหตุผลเบื้องหลังการปฏิเสธของเธอไม่ได้รับการเปิดเผย แม้ว่าเป็นไปได้มากว่าตารางงานจะขัดแย้งกันเนื่องจากผู้ชนะรางวัลแกรมมี่ 12 สมัยมีคอนเสิร์ต Eras Tour ในแนชวิลล์เมื่อวันที่ 6 พฤษภาคม ซึ่งเป็นวันเดียวกับพิธีราชาภิเษก

โดยเฉพาะอย่างยิ่ง Taylor Swift ไม่ใช่ A-Lister เพียงคนเดียวที่ปฏิเสธข้อเสนอนี้ Adele, Spice Girls, Harry Styles, Elton John และ Robbie Williams ต่างก็ปฏิเสธคำเชิญให้ไปแสดงในงานนี้

ผู้เชี่ยวชาญรำพึงว่าศิลปินส่วนใหญ่ไม่ต้องการเชื่อมโยงตนกับสถาบันกษัตริย์หลังจากเกิดเรื่องอื้อฉาวมากมาย

“ราชวงศ์ต้องเผชิญกับภัยพิบัติด้านการประชาสัมพันธ์หลายครั้งในช่วงไม่กี่ครั้งที่ผ่านมา และใครก็ตามที่แสดงในรายการจะต้องพิจารณาว่าจะมีการตอบโต้จากการปรากฏตัวในหมู่แฟนๆ ของพวกเขาหรือไม่” Simon Jones อธิบาย จึงเป็น “ความท้าทาย” ของเจ้าหน้าที่ในราชวงศ์ที่จะจัดงานนี้

แต่ในที่สุด Katy Perry, Lionel Ritchie และ Andrea Bocelli ก็ตกลงที่จะแสดงในพิธีครั้งประวัติศาสตร์นี้

 

 

Real reason why Taylor Swift ‘declined’ to perform at King Charles Coronation

Taylor Swift turned down the British monarchy.

In his explosive new book entitled Endgame, royal journalist Omid Scobie claimed that the global pop sensation, 33, was offered to perform at King Charles III’s coronation earlier this year – but she said no.

The reason behind her rejection wasn’t disclosed, though it was most likely scheduling conflicts as the 12-time Grammy winner had an Eras Tour concert in Nashville on May 6 – the same date as the coronation.

Notably, though, Swift wasn’t the only A-Lister to shoot down the offer; Adele, the Spice Girls, Harry Styles, Elton John, and Robbie Williams all refused invitations to perform at the event, per the Rolling Stone.

Experts mused that most of the artists didn’t want to associate their brand with the monarchy following its many scandals.

“The royal family has faced a number of PR disasters in recent times, and anyone performing at the show would have to consider whether there would be backlash from appearing amongst their fans,” Simon Jones explained to the outlet.

As such, it was a “challenge” for royal officials to organize the event.

Eventually, though, Katy Perry, Lionel Ritchie, and Andrea Bocelli agreed to perform at the historic ceremony.

By The News