10 วิธีเพิ่มพลังบวก

 1. เริ่มวันใหม่ด้วยจิตใจอันผ่องใสเบิกบาน ทิ้งความรู้สึกเชิงลบไว้เบื้องหลังและให้แสงอรุณยามเช้าเป็นจุดเริ่มต้นใหม่ได้เสมอ

 

 1. บอกรักและขอบคุณตัวเองดูสักครั้ง บางทีกำลังใจที่ดีที่สุด อาจเกิดมาจากตัวของคุณเองก็เป็นได้

 

 1. บุคคลต้นแบบของคุณคือใคร? การมีใครสักคนให้ยึดถือเป็นแบบอย่างย่อมทำให้คุณรู้สึกมีแรงบันดาลใจและแรงขับเคลื่อนชีวิตอย่างน่าเหลือเชื่อ

 

 1. พาตัวเองไปอยู่ในสภาพแวดล้อมที่เต็มไปด้วยความคิดเชิงบวก ตลอดจนพบปะกับบุคคลที่ประสบความสำเร็จทั้งด้านชีวิตและการทำงาน เพราะพวกเขาสามารถให้คำปรึกษาและข้อคิดชีวิตได้

 

 1. จงจินตนาการเข้าไว้ อย่าลืมว่าสิ่งมหัศจรรย์และสิ่งประดิษฐ์ที่เกิดขึ้นบนโลกใบนี้ล้วนเกิดจากความคิดสร้างสรรค์

 

 1. เห็นคุณค่าในสิ่งต่างๆ ของชีวิต ทั้งสิ่งดีและสิ่งไม่ดี หากคุณรู้สึกขอบคุณกับทุกอย่างที่เกิดขึ้น ความรู้สึกติดลบและอุปสรรคต่างๆ จะมลายหายไป เหลือไว้แต่ความหวังและความสุข

 

 1. ทุกคนย่อมทำผิดพลาดกันได้ การให้อภัยจึงเป็นคำตอบที่ดีที่สุด ปล่อยกาย ปล่อยใจให้ผ่อนคลายและมองหาต้นตอปัญหา เพื่อนำมาเป็นบทเรียนชีวิตและก้าวข้ามผ่านไปด้วยจิตใจอันเปิดกว้างและเข้มแข็ง

 

 1. เวลาคือสิ่งมีค่าและไม่ควรปล่อยไปกับความเศร้าหมอง ใช้เวลา24 ชั่วโมงให้มีค่ามากที่สุด และอุทิศช่วงเวลาว่างไปกับกิจกรรมที่คุณชอบ

 

 1. จิตใจที่เบิกบานมีความสุขเกิดขึ้นจากการดูแลสุขภาพร่างกายที่ดีเช่นเดียวกัน พยาพยามออกกำลังและนอนหลับในแต่ละวันให้เพียงพอเข้าไว้

 

10. ให้คำมั่นสัญญากับตัวเอง เพราะเมื่อใดที่คุณเชื่อมั่นในตนเอง ความสำเร็จย่อมอยู่ไม่ไกลเกินเอื้อม.

 

 

10 ways of thinking to boost positivity

 1. Start the day with a clear and happy mind. Leave all negativity behind and let the dawn of light always be your new beginnings.

 

 1. Give love and thanks to yourself sometime. The best advice you’ve ever received may come from you.

 

 1. Who is the person whom you admire most? Having a role model can make you feel incredibly inspired and motivated at the same time.

 

 1. Stay in positive environment and surround yourself with people who achieved success in life and work.

 

 1. Be imaginative. Don’t forget that every wonderful and innovative things came from creativity.

 

 1. Find value in every moment of your life, whether good or bad. If you feel thankful, negativity will fade. Only hope and happiness stay by your side.

 

 1. We all make mistakes in life therefore forgiveness is the right answer. Calm your mind, body and soul and search for the root cause of problems, turn them to a valuable life lesson so you can move on.

 

 1. Time is such a treasure so don’t waste it on sadness. Get the most out of your 24 hours and dedicate some free time for your favorite hobbies.

 

 1. A happy mind is a result of taking care of your body as well. Keep on stretching and getting enough sleep each day.

 

10. Keep a promise to yourself. When you feel confident enough to trust yourself, success will be only within your reach.