For Mom, With Love

วันแม่ที่จะถึงนี้เรามีความยินดีที่จะแบ่งปันแว่นตาที่คัดสรรมาเพื่อเป็นของขวัญที่มีสไตล์และใช้งานได้จริง ตั้งแต่แว่นตาอ่านหนังสืออันหรูหราไปจนถึงแว่นตาเฉดสี ทรงสปอร์ตที่มีมาสำหรับคุณแม่ทุกคน แสดงความขอบคุณต่อผู้หญิงที่สำคัญที่สุดในชีวิตของคุณด้วยการเลือกแว่นตาที่เหมาะสมซึ่งจะทำให้เธอมีความสุข

ถึงเวลาเฉลิมฉลองบุคลิกที่สวยงามของคุณแม่ทั่วโลก ตั้งแต่คุณแม่วัยทำงาน คุณแม่ที่ต้องอยู่บ้านเป็นแม่บ้าน คุณแม่สายสปอร์ต ไปจนถึงสุดแม่สุดเท่  เลือกแว่นตาที่เหมาะกับบุคลิกและสไตล์ของคุณแม่เพื่อแสดงความขอบคุณที่มีต่อเธอ

The Working Mom


ระหว่างการตอบกลับอีเมล์จำนวนมาก, รับสายจาก Zoom และใช้เวลาอยู่กับครอบครัว คุณแม่เหล่านี้คือผู้ที่ทำงานหลายอย่างพร้อมกันได้อย่างดีที่สุด

แว่นตากรอบเพรียวบางและสง่างามจะช่วยเสริมให้คุณแม่ดูมีสไตล์สำหรับการทำงาน ในขณะที่นั่งทำงานสบายๆ เพื่อความสบายตลอดทั้งวันสวมแว่นตาป้องกันแสงสีฟ้าจากหน้าจอจากการใช้เวลาอยู่กับหน้าจอเป็นเวลานาน หรือแม้วันที่คุณแม่ต้องออกไปทำงานนอกบ้าน แว่นกันแดดอันทรงเสน่ห์เหล่านี้จะช่วยปกป้องดวงตาของเธอจากแสงแดดและช่วยทำให้ลุคเธอดูสมบูรณ์

 

The Sporty Mom

ไม่ว่าจะเป็นการปั่นจักรยาน เดินป่า หรือเล่นโยคะร้อน คุณแม่เหล่านี้ทุ่มเทให้กับการรักษาไลฟ์สไตล์ที่กระฉับกระเฉงแม้ในวันที่ตารางยุ่ง เฉดสีที่สดใสทนทานและใช้งานได้จริงจะเป็นคู่หูที่สมบูรณ์แบบสำหรับการผจญภัย #Fitstagram ของเธอ

The Cool Mom

แรงบันดาลใจจากคุณแม่ที่สวมชุดวอร์มอันเป็นเอกลักษณ์ของ Regina George “คุณแม่สุดเท่”เหล่านี้ได้สร้างสมดุลระหว่างหน้าที่แม่และการมีชีวิตสังคมที่สดใส เซอร์ไพรส์เธอด้วยแว่นกันแดดอันโดดเด่นและมีสไตล์ที่เธอสามารถอวดได้ระหว่างรับประทานอาหารค่ำกับเพื่อนๆของเธอ ที่ร้านอาหารสุดฮิต

 

 

For Mom, With Love

As Mother’s Day approaches, we are pleased to share a curation of eyewear that make for stylish and practical gift choices. From elegant reading glasses to sporty shades, there’s something for every mom. Show your appreciation for the women in your life with this thoughtful curation of eyewear that is bound to make her smile.

It’s time to celebrate the beautiful individuality of mothers around the world. From working moms, stay-at-home moms, sporty moms to cool moms, the list is non-exhaustive. Find the perfect eyewear that complements her personality and style to express your appreciation for her.

The Working Mom

Between replying to a mountain of emails, taking Zoom calls and spending time with the family, these moms are the ultimate multitaskers. Thin, elegant frames will keep her stylish for work, while sitting light on her face for the utmost comfort throughout the day. Include some blue light lenses to protect her eyes from prolonged screentime. Even on days when mom has to go out to work outdoors these glamorous sunglasses will protect her eyes from sunlight and complete her looks.

The Sporty Mom

Be it spin class, hiking or hot yoga – these moms are dedicated to maintaining an active lifestyle even amidst their busy schedules. A durable, practical pair of shades will be the perfect companion for her #fitstagram adventures.

The Cool Mom

Coined by Regina George’s iconic tracksuit-wearing mom, these “cool moms” have perfected the balance between mommy-duties and having a vibrant social life. Surprise her with a pair of bold, statement-making sunglasses that she can flaunt during dinner with her friends at the latest hip establishment.